Testaustuet

Terveystutkimustuet

Yhdistyksen maksamat tuet jäsenten omistamien kääpiöbullterriereiden terveystesteistä.

Tuettavat terveystutkimukset ovat BAER, geenitestit (PLL, LAD, LP), polvet, luustotutkimukset, sydänkuuntelu, silmätutkimus  ja UPC.
Polvien, sydäntutkimusten  ja UPC vähimmäistesti-ikä tulee olla 12 kk ( Kennelliiton virallinen suositusikä).

Terveystuki on 15 euroa/jäsen/ kalenterivuosi, kohdistuen johonkin edellämainituista tutkimuksista.

Kaikissa yhdistykselle lähetettävissä tutkimustuloksissa tulee olla

• koiran virallinen nimi
  • syntymäaika
  • rekisterinumero
  • tunnistenumero
  • omistajan nimi
  • Geenitestit: Näytteenottaja on eläinlääkäri tai SKL virallinen näytteenottaja

Lähetä kopio tutkimustuloksista ja kuitti maksusta yhdistykselle sähköpostiin skbtjalostus@gmail.com
    Merkitse viestiin koiran nimi, rekisterinumero sekä oma nimesi, sotu ja  tilinumerosi.
    Tukea on anottava 3 kk:n sisällä tutkimuksesta, ja aina viimeistään ennen kalenterivuoden loppua ( esim. tutkimus tehty joulukuussa).
    Lähetä tutkimustulos nimettynä koirasi rekisterinimellä ja tutkimuksen nimellä. Esim. Murkinan Murre_sydän. Näin helpotat tietojen arkistointia!

Tuki yhdistelmägeenitestistä 20€.  Tuki sydänultrasta 50€ .
    Tukikatto jäsentä kohti on 100€/vuosi
    Tuki yhdistelmägeenitestistä 20€.  Tuki sydänultrasta 50€ .
    Tukikatto jäsentä kohti on 100€/vuosi
    Esimerkkejä:
    -kasvattaja geenitestaa pentueensa ( 5 x 20€)
     -omistaja tekee yhdelle koiralleen sydänultran (50€), yhdistelmätestin (20€) ja samalle tai
  • toiselle koiralle  polvet (15€), yht. 85€.

hallituksen päätös: sydänultra 50€/ kalenterivuosi/jäsenen omistama koira
    Yhdistelmägeenitesti 20€ kalenterivuosi/jäsenen omistama koira
    UPC, silmät, polvet, luusto, yksittäinen geenitesti 15€/kalenterivuosi/jäsen

Näiden lisäksi – Tuki 100€ avausmaksusta alle 6 vuotiaille, avauksen tulos yhdistykselle.
    Tuki luonnetestistä tai MH-kuvauksesta 15€

Tukia on haettava viimeistään 3kk tutkimuspäivästä, kuitenkin kuluvan vuoden loppuun mennessä. Hakijan on oltava jäsen sekä tutkimushetkellä että tuen hakemisen aikana, ja kuluvan vuoden jäsenmaksun oltava maksettuna.
    Nämä terveystuet ovat voimassa toistaiseksi. Muutoksista ilmoitamme kotisivuilla ja jäsenkirjeissä.

Munuaisten toiminta-arvon tulosta varten on erillinen kaavake: